Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Ylös

Valitse sivu
Lue projektista tarkemmin
Lue lisää
1920-luvun maalaistalo 1920-luvun maalaistalo 1920-luvun maalaistalo 1920-luvun maalaistalo 1920-luvun maalaistalo 1920-luvun maalaistalo

1920-luvun maalaistalo

1920-luvun kauniiseen maalaistaloon tehtiin suuri remontti. Talo on hyvässä kunnossa, mutta edellisestä remontista oli kulunut jo lähes 30 vuotta. Uusilla asukkailla oli selkeä visio toiveistaan; haluttiin kunnioittaa vanhaa taloa ja sen henkeä, mutta toiminnallisesti koti haluttiin nykyaikaistaa täysin. Olohuoneen ja ruokasalin vanha parketti säilytettiin, muihin huoneisiin laitettiin rouhea ja leveä 1-sauvainen tammiparketti. Suuret huoneet mahdollistivat värikkäiden ja suurikuvioistenkin tapettien käytön. Vanhoja ja uusia huonekaluja yhdisteltiin rohkeasti ja iloisella mielellä.

Suurin remontti tehtiin keittiöön. Talon emäntä harrastaa ruoanlaittoa ja pitää ruokablogia. Keittiösuunnittelussa pyrittiin toteuttamaan kaikki vaativat toiveet; kaksi uunia, kirjahylly, vanha leivinuuni, tasosta ylösnousevat pistorasiat, kivitasot, helppohoitoinen välitila, epäsuora valaistus, suuri saareke jne.

Käy kurkkaamassa mitä herkkuja tässä keittiössä loihditaan osoitteessa: http://safkaseireeni.blogspot.com