Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Ylös

Select a Page:
Lue projektista tarkemmin
Lue lisää
1920-luvun kaunis maalaistalo 1920-luvun kaunis maalaistalo 2500 kertaa 1667 pikseliä 1920-luvun kaunis maalaistalo 1920-luvun kaunis maalaistalo 1920-luvun kaunis maalaistalo

1920-luvun kaunis maalaistalo

1920-luvun kaunis maalaistalo saneerattiin sisätiloiltaan täysin. Talo oli hyvässä kunnossa, mutta edellisestä remontista oli kulunut jo lähes 30 vuotta. Seuraavan sukupolven edustajilla oli selkeä visio; haluttiin kunnioittaa vanhaa taloa ja sen henkeä, mutta toiminnallisesti toivomuksena oli täysin nykyaikainen koti.
Olohuoneen ja ruokasalin parketti säilytettiin, muihin huoneisiin laitettiin rouhea 1-sauvainen lankkuparketti. Suuret huoneet mahdollistivat värikkäiden ja suurikuvioisten tapettien käytön.
Suurimman muodonmuutoksen koki keittiö. Talon emäntä harrastaa intohimoisesti ruoanlaittoa ja pitää ruokablogia. Keittiösuunnittelussa pyrin toteuttamaan kaikki toiveet: kaksi uunia, kirjahylly, vanhan leivinuunin säilyttäminen, tasosta ylösnousevat pistorasiat, helppohoitoinen välitila, muuntuva valaistus, suuri saareke jne.

Takaisin portfolioon