Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Ylös

Select a Page:
Lue projektista tarkemmin
Lue lisää
Vastakohtia omakotitalossa Vastakohtia omakotitalossa Vastakohtia omakotitalossa Vastakohtia omakotitalossa Vastakohtia omakotitalossa Vastakohtia omakotitalossa

Vastakohtia omakotitalossa

Aikuisen pariskunnan omakotitalossa on vastakohtien leikkiä: musta talo sijaitsee maalaismaisemassa keskellä viljavia peltoja. Talon arkkitehtuuri on nykyaikainen; avara, yhdistetty tila, jossa sijaitsevat keittiö, ruokailutila ja olohuone. Sauna- ja pesutiloista on käynti suurelle terassille. Makuu- ja työhuoneet sijaitsevat omassa rauhassa talon sivuilla.
Pintamateriaaleina käytettiin kiveä, laattaa, maalattuja pintoja ja värimaailmana harmonista valkeaa, beigeä, harmaata. Mutta siellä täällä on pikantteja yksityiskohtia: luumunpunainen rapattu seinä mustan takan taustana, värikkäitä tapetteja makuuhuoneissa.
Uudet huonekalut valikoituivat tummiksi vaaleiden pintamateriaalien vastakohtana. Siellä täällä on ripaus vanhoja perintöhuonekaluja, osa sellaisenaan, osa rohkeasti tuunattuina. Yksi musta väliovi, muiden valkoisten keskellä. Mihin se johtaa?

Takaisin portfolioon