Image Image Image Image Image

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu on tiimityötä. Yhdessä asiakkaan kanssa saamme aikaan juuri oikeanlaisen kodin, vapaa-ajan asunnon, edustustilan tai työpaikan.Sisustussuunnittelijana tehtäväni on luoda tila, joka ei näytä minulta, vaan asiakkaaltani. Jokainen toimeksianto yhtä mieluisa; mikään työ ei ole liian pieni tai suuri.

Olen koulutukseltani sisustusalan artesaani. Olen tehnyt sisustussuunnittelua vuodesta 1996 ja oman suunnittelutoimiston perustin vuonna 2006. Suunnittelutoimistoni kotikaupunki on Turku, mutta otan mieluusti vastaan toimeksiantoja muiltakin paikkakunnilta.

Miksi vintage? Olen itse hyvää vuosikertaa 1966. Mieluusti myös hyödynnän suunnittelussani asiakkaan jo olemassa olevia kalusteita. Saattaa olla, että puolison sukulaistädiltä saatu lipasto muuttuu kodin rakkaimmaksi esineeksi. Uusien ja vanhojen huonekalujen yhdistely tekee tilasta elävämmän ja siitä pystyy nauttimaan pitkään.

Vuosien kokemus on tuonut mukanaan laajan yhteistyöverkoston; kauttani saa myös kontaktin muihin osaaviin ammattilaisiin.

Löydät muutamia suunnittelemiani koteja ja tiloja porfoliostani

Miten voin auttaa Sinua?

nimmari

 

 

 

Tuuli Merla

sisustussuunnittelija SI

Sisustuskonttori Vintage

tuntiveloitus

 

 

HINNASTO

Hinnoittelussa ja sopimuksen teossa noudatan sisustussuunnittelijat ry:n antamia ohjeita. Työni perustuu tuntihinnoitteluun 60 €/h. Nähtyäni kohteen tai rakennuspiirustukset, osaan antaa arvion vaadittavista työtunneista.